Nieuws

Nederlands boccia team start 'Road to Tokyo' met twee keer brons

20 april 2017

Het Nederlands team is het nieuwe seizoen gestart met twee bronzen medailles tijdens het Regional European Open in het Spaanse Sant Cugat. Na de succesvolle Spelen van Rio was dit het eerste toernooi van de nieuwe Paralympische cyclus, op weg naar de Spelen van Tokyo 2020. Nederland werd in Spanje vertegenwoordigd door 5 sporters in de klassen BC1, BC2, BC4 en Team. 
Lees meer »

Eerste dames goalballtoernooi groot succes!

21 maart 2017

Op zaterdag 18 maart 2017 is het eerste dames goalballtoernooi gehouden in Den Haag. Hercules heeft het toernooi gewonnen.
Lees meer »

Rabobank zet in op samenwerking met sportclubs

21 maart 2017

Arnhem - De Rabobank heeft een nieuwe sponsorstrategie, waarbij de bank focust op het opbouwen van partnerships tussen de lokale Rabobanken en de plaatselijke verenigingen op het gebied van sport en cultuur. Voor wat betreft de sport is Rabobank Partner van de Nederlandse Sport en gaat de bank de komende vier jaar nauwer samenwerken met NOC*NSF, Team NL en de meer dan 25 deelnemende sportbonden.
Lees meer »

Laatste kans: Schrijf je in voor de themadag 2017

17 maart 2017

Op 1 april 2017 organiseert Gehandicaptensport Nederland een themadag ‘Trends & Ontwikkelingen’.   Een dag met inspirerende workshops die je direct in de praktijk kunt toepassen! Mis het niet!
Lees meer »

Meldpunt Doping

17 maart 2017

Sinds 1 juli 2016 beschikt de Dopingautoriteit over een Meldpunt Doping, waar vertrouwelijk informatie kan worden gegeven over dopingovertredingen, zoals dopinggebruik of dopinghandel. Dit kan op naam, maar ook anoniem.
Lees meer »

GSN bundelt samen met 25 bonden en NOC*NSF krachten in TeamNL

10 maart 2017

Team NL is dé multidisciplinaire sportploeg die Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Het is de verzameling van de allerbeste sporters die Nederland vertegenwoordigen op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Meer dan 25 bonden, waaronder de Gehandicaptensport Nederland, hebben zich gebundeld om Team NL samen met NOC*NSF en partners uit het bedrijfsleven gezicht te geven.
Lees meer »

Minister Schippers zwaait Special Olympics Team NL uit!

09 maart 2017

Maandagavond 13 maart vertrekt Special Olympics Team NL naar de Special Olympics World Winter Games 2017 in Oostenrijk. Gister werd bekend dat niemand minder dan minister Edith Schippers hen komt uitzwaaien!
Lees meer »

Maak kans op 30.000 euro voor het beste sportproject

07 maart 2017

Bewegen verbetert de gezondheid, geeft plezier en verbindt mensen. Bewegen is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een verstandelijke beperking bewegen minder dan mensen zonder bep...
Lees meer »

Inschrijven voor de themadag 'Trends & Ontwikkelingen'

02 maart 2017

Op 1 april 2017 organiseert Gehandicaptensport Nederland een themadag ‘Trends & Ontwikkelingen’.   Een dag met inspirerende workshops die je direct in de praktijk kunt toepassen! Mis het niet!
Lees meer »

Nederlandse goalballheren in 2017 naar EK in Moldavië

17 februari 2017

Nederlandse goalballheren in 2017 naar EK in Moldavië   Dit jaar neemt Nederland deel aan het Europees kampioenschap Goalball voor mannen dat van 4 t/m 11 september in Moldavië wordt gehouden. Het EK goalball in Moldavië is voor de C-categorie van de Europese goalballlanden.
Lees meer »

Nieuwsarchief

Samen voor Goud!

03 maart 2016

Vertrouwenspunt Sport

25 november 2014

Talentdag boccia

14 april 2014

  • noc nsf
  • Team NL
  • Nederlandse Loterij
  • ANBI