Steun ons

Wil je dat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk kan zijn? Moeten sporters met een handicap geïnspireerd worden om te excelleren en de kracht van sport te ervaren, ongeacht niveau of handicap? Dan kan Gehandicaptensport Nederland jouw hulp daar altijd bij gebruiken!

Een schenking, nalatenschap doen toekomen of ons als organisatie sponsoren behoren tot de mogelijkheden. Gehandicaptensport Nederland heeft een ANBI status. Dit biedt mensen die ons willen ondersteunen fiscale voordelen. Kijk voor meer informatie hierover op de ANBI websitepagina van de Belastingdienst.

Wil je jaarlijks een automatische schenking aan Gehandicaptensport Nederland doen? Neem dan contact met ons op. Gehandicaptensport Nederland regelt de formulieren vanuit de Belastingdienst zodat je kan profiteren van de fiscale voordelen. 

Eenmalig doneren

Een eenmalige financiële bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom op onze bankrekening IBAN NL17RABO0311300200 t.n.v. Gehandicaptensport Nederland of via de donatiebuttom hieronder (via iDeal).

Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 030 751 38 70 of info@gehandicaptensport.nl.

  • noc nsf
  • Team NL
  • Nederlandse Loterij
  • ANBI